Τρόποι Παραγγελιών

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

1. Παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας
Περιηγηθείτε στην www.mysolution.gr , αναζητήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, βάλτε τα στο καλάθι σας επιλέγοντας (παραγγελία), συμπληρώστε τα στοιχεία σας, επιλέξτε τρόπο πληρωμής και αποστολής, προχωρήστε σε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και τα προϊόντα θα είναι σύντομα κοντά σας.

2. Παραγγελία μέσω E-MAIL
Μπορείτε να μας στείλετε e-mail με τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση έχετε. Το αρμόδιο τμήμα πωλήσεων της www.mysolution.gr , θα επικοινωνήσει μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

3. Παραγγελία μέσω SKYPE
SKYPE user nane: my.solution

3. Παραγγελία μέσω FAX
Μπορείτε να μας στείλετε fax στο 2312 20 76 30 με τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση έχετε. Το αρμόδιο τμήμα πωλήσεων της www.mysolution.gr , θα επικοινωνήσει μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

4. Παραγγελία μέσω τηλεφώνου
Εκτός από τους παραπάνω τρόπους για να επικοινωνήσετε μαζί μας υπάρχει φυσικά και η τηλεφωνική επαφή για οποιαδήποτε παραγγελία, απορία ή πρότασή σας, τηλεφωνήστε στο 211 770 3646.