Τρόποι Πληρωμών

Τρόποι Πληρωμής

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR31 0172 2320 0052 3209 4452 038

Παρακαλούμε, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2312-207630 ή με email στη φόρμα επικοινωνίας. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
Μη ξεχάσετε να σημειώστε τον κωδικό παραγγελίας στο δελτίο κατάθεσης
 

2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της MySolution - OnLine Shop δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες δια μέσω paypal.com. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Σε κάθε περίπτωση οι 20,000+ επισκέπτες την ημέρα και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας από το 2010 εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

3. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις και περιοχές της Ελλάδας.

4. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημα της MySolution - OnLine Shop:

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα». Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με άλλον τρόπο ο οποίος αναφέρεται στο MySolution.gr - OnLine Shop, σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει μόνο OnLine.

5. Paypal

6. Skrill (Moneybookers)

Σύμφωνα με εγκύκλιο, όλα τα τιμολόγια αξίας πάνω από 500€ για επαγγελματίες και πάνω από 1500€ για ιδιώτες ( με Φ.Π.Α.) που θα εκδοθούν από 1/1/2014, θα πρέπει να εξοφλούνται είτε με επιταγή είτε με κατάθεση μετρητών στον τραπεζικό λογαριασμό του Mysolution - OnLine Shop.