Πολιτική Αποστολών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οι Παραγγελίες1 μέσω αυτών των σελίδων διέπονται από τους παρακάτω όρους αποστολών:

1. Προϊόντα & Εμπορεύματα
Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης παρέχει στον πελάτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε εμπόρευμα για την σωστή απόφαση της παραγγελίας. Υπάρχει αναλυτική περιγραφή και φωτογραφίες για κάθε εμπόρευμα, με επιλογές για το μέγεθος, την ποσότητα κ.α. στοιχεία και λεπτομέρειες για το κάθε προϊόν ξεχωριστά της παραγγελίας.

2. Παράδοση εμπορευμάτων
Η παράδοση των εμπορευμάτων μας γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, μεταφορικής εταιρίας ή όποιον τρόπο μεταφοράς επιλέξει η εταιρία με την την δωρεάν αποστολή εντός ή εκτός Ελλάδος (Όταν ισχύει η "Προσφορά Δωρεάν Μεταφορικών) ή την χρεώσιμη αποστολή.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη της μεταφορικής εταιρίας ή και της εταιρίας ταχυμεταφορών, ενώ ο πελάτης υποχρεούται:
α.- Να ελέγξει την καταλληλότητα του εμπορεύματος που παραλαμβάνει
β.- Να αρνηθεί την παραλαβή εμπορεύματος το οποίο δεν πληροί τις προϋποθέσεις της παραγγελίας του, πριν την παραλαβή του.
Τυχόν κατεστραμένα εμπορεύματα δεν αναγνωρίζονται μετά την παραλαβή τους.

3. Τρόποι πληρωμής Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Πιστωτικές κάρτες, PayPal, Skrill (Moneybookers).
Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση απάτης πιστωτικών καρτών η εταιρία θα συνεργαστεί με τις αρχές και θα αποκαλύψει κάθε προσωπικό δεδομένο της ζητηθεί.

4. Ακύρωση παραγγελίας - Υπαναχώρηση
Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 24 ωρών από την ώρα παραγγελίας του προϊόντος ή του εμπορεύματος στέλνοντας μας με e-mail ή με Fax στο 2312.20.76.30 το εκτυπωμένο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

5. Αλλαγή παραγγελίας
Αλλαγή στη παραγγελία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά πριν την αποστολή του εμπορεύματος. Σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το εμπόρευμα στην εταιρία (βλέπε Ακύρωση παραγγελίας - Υπαναχώρηση) και να κάνει νέα παραγγελία.

6. Επιστροφή Εμπορευμάτων
Επιστροφές εμπορευμάτων δεν γίνονται δεκτές μετά παρέλευση 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του εμπορεύματος. Το επιστρεφόμενο εμπόρευμα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του συσκευασία ή σε κατάλληλο περιτύλιγμα για την προστασία του από τυχόν φθορές.
Δεν επιστρέφονται:
α.- Τα έξοδα αποστολής
β.- Τα έξοδα συσκευασίας
γ.- Τυχόν έξοδα τραπέζης ή άλλων υπηρεσιών και οργανισμών της Ελλάδας ή του Εξωτερικού, που χρησιμοποιήθηκαν για την καταβολή των χρημάτων.

7. Ειδικές επιθυμίες
Ειδικές επιθυμίες σχετικά με κάθε παραγγελία λαμβάνονται υπόψη κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολής e-mail ή αποστολής fax και πάντα πριν την αποστολή της.

8. Κατεστραμένα προϊόντα κατά την παραλαβή
Τα εμπορεύματα και τα προϊόντα ελέγχονται και συσκευάζονται με επιμέλεια και προσοχή.
Παραδίδονται άρτια στις εταιρίες ταχυμεταφορών και στις μεταφορικές εταιρίες με τις αντίστοιχες συστάσεις του MySolution.gr, σχετικές με την ασφαλή και την ομαλή παράδοση στον πελάτη μας.
Ωστόσο σας τονίζουμε, πως σε περίπτωση μερικής ή ολικής καταστροφής των αντικειμένων μέσα στη συσκευασία το MySolution.gr θα αντικαταστήσει ή θα επισκευάσει το κατεστραμένο προϊόν μόνο σε περίπτωση που:
Το περιεχόμενο της συσκευασίας ανοιχθεί μπροστά στον διανομέα.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε ζημιά ή δυσλειτουργία κατά την παράδοση, μη προβαίνετε στη διαδικασίας παραλαβής ή αντικαταβολής.
Επιστρέψτε τη συσκευασία μαζί με το περιεχόμενο συμπληρώνοντας το αντίστοιχο έντυπο επιστροφής που θα το βρείτε να συνοδεύει το παραστατικό πώλησης.
Σε κάθε περίπτωση, τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και ευθύνη του πελάτη μόνο σε περίπτωση που δε γίνει έλεγχος από τον ίδιο πριν την παραλαβή.

9. Διαχείριση παραπόνων
Η εταιρία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη εξυπηρέτηση της ευγενούς της πελατείας. Παρακαλούμε απευθύνετε κάθε αστοχία μας στο e-mail της επιχείρησης ή χρησιμοποιήστε τη σελίδα επικοινωνίας αναγράφοντας στα σχόλια και το τμήμα το οποίο απέτυχε να παρέχει τις υπηρεσίες που περιμένατε από μας.
Κάθε σχόλιο σας θα λάβει απάντηση εντός των επομένων (10) δέκα εργασίμων ημερών. Όλες οι παραπάνω παραγγελίες διέπονται από την Ελληνική Νομοθεσία.

1 Τηλεφωνικές και Ηλεκτρονικές Παραγγελίες της Επιχείρησης.